Pynt op med stribede sommerperler – et hurtigt kreaprojekt til en regnvejrsdag

Vi elsker de stribede perler fra Hama – bolsjerperlerne, som Sara kalder dem. Vi ved bare ikke altid, hvad vi skal lave med dem.

Den anden dag fandt vi dog på et rigtigt hyggeprojekt, der hverken er tidskrævende eller svært, men til gengæld meget dekorativt – både som pynt på sommerbordet og til pigernes accessories:-) 

Vi har simpelthen lavet blomster og stjerner i massevis – og vi er vilde med dem!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Gq0x-3R3OqQ[/embedyt]

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=VEvDqD5wgCc[/embedyt]

De stribede perler er lidt dyre at købe, og det kan faktisk godt betale sig at købe dem ind i de store poser, hvis I også vil i gang med bordpynt. På Rito.dk har de stribede perler til den bedste pris jeg har kunnet finde indtil nu – se fx her.

Indlægget er sponseret af Rito.dk. Rito.dk forhandler Hama-perler og -plader til gode priser, så jeg vil gerne anbefale jer, at I kigger forbi https://rito.dk/812-rorperler-og-perleplader, næste gang I skal købe perler – også selvom det ikke kun er de fine stribede perler, I mangler:-)

Mønstre til motiverne findes nederst i opslaget.

Hårpynt og halskæder

Hårpynt og halskæder i perller

Jeg har brugt en tynd lædersnor til halskæderne. Snoren er sat fast på perlemotivet med et slyngstik, og bundet sammen med en knude i enden.

De små blomster sættes på helt almindelig hårspænder med en limpistol – sørg for at motiverne ikke sidder så, de bliver trykket af, når man åbner spændet. (Det er ikke smart at sætte de store blomster på almindelige spænder, da de for nemt falder af).

Pandebåndet er et gammelt pandebånd vi havde liggende i en skuffe. Stjernen er monteret med limpistol. Lige efter strygningen bukkede vi stjernen forsigtigt, så den passede ned over  pandebåndet. Så er det nemmere at montere motivet på pandebåndet.

Stribede stjerne i perler

Mønstre

Både stjerne og blomster laves på den sekskantede plade – de store motiver laves på den store sekskantede plade.

Mønster til blomster i stribede perler

Til mønstret er brugt følgende farver: Sort (Hama 18) og stribet lilla/lyserød (Hama mix 90 eller 92) De lilla perler på billedet svarer til de stribede perler.

Mønster til blomstercoaster i stribede perler

Til mønstret er brugt følgende farver: Sort (Hama 18) og stribet lilla/lyserød (Hama mix 90 eller 92) De lilla perler på billedet svarer til de stribede perler.

Mønster til stjerne i stribede perler

Til mønstret er der brugt følgende farver: Sort (Hama 18) og stribet sort/hvid (Fra Hama mix 90 eller 91). På mønstret svarer de grå perler til de stribede perler.

Mønster til stjernecoaster perler

Til mønstret er der brugt følgende farver:
Sort (Hama 18), hvid (Hama 02) og stribet sort/hvid (Fra Hama mix 90 eller 91). På mønstret svarer de grå perler til de stribede, og de helt lyse grå er de hvide perler.

Dette indlæg blev udgivet i Blog, DIY og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.