Der er så meget kvinder ikke forstår – om perler og kvindefodbold.

Mit mantra har altid været “Kvinder kan ikke spille fodbold”! Bevares – piger kan godt spille fodbold, men kvindefodbold holder bare ikke. Derfor gider jeg selvfølgelig heller ikke følge med i EM i kvindefodbold – eller jo! Det gider jeg faktisk!

Jeg har altid elsket fodbold!

Jeg er fan – mest af engelsk fodbold, men selvfølgelig holder jeg da også med de lokale helte i Silkeborg. Til gengæld har jeg aldrig gidet at glo på kvindefodbold, for helt ærligt – det er bare ikke godt. Eller det mente jeg i hvert fald indtil vi fik vores ældste datter.

Min krøltop

Vores skønne krøltop, der som 4-årig insisterede på at begynde til fodbold og som i en alder af ni år, drømmer om at blive professionel fodboldspiller (Måske kan man rent faktisk leve af det, når hun bliver ældre? Who knows!), og som har hele sit værelse plastret til i fodboldplakater med heltene fra Liverpool (- mændene vel at mærke..!)

Jeg er ikke udpræget feminist, men nu er jeg faktisk alligevel løbet ind i et problem… For hvordan opdrager jeg min datter til at gå efter det, hun drømmer om, når jeg har en super mandschauvinistisk holdning til fodbold???

Svaret er soleklart! Jeg tager mig sammen og vågner op til år 2017! Og så begynder jeg at gå op i hendes drøm – sammen med hende!

Jeg har set både træningskampen mod England (Der faktisk var ret så god) og træningskampen mod Østrig (Der virkelig ikke var god), og nu kan jeg navnene på de fleste af pigerne (Faktisk kan jeg flere af kvindernes navne end jeg kan nævne på herrelandsholdet!)

Maja drømmer om at blive som Line Røddik – ikke fordi hun spiller for Barcelona, men fordi hun er forsvarsspiller – ligesom Maja.

Derfor har Orla Orm også fået nr. 2 – ligesom Line Røddiks nr. på landsholdet.

Orla Orm - fodboldfan

For nu kommer jeg til det egentlige indhold i dette indlæg – nemlig perlerne! For selvfølgelig bakker vi op om de danske piger – også med perler:-)

Orla Orm har taget sine to venner med, der skal hjælpe os med at heppe på pigerne.

Mød Olga og Ole:

Fodbold i hamaperler

Måske kommer der flere venner til. Der er så meget kvinder ikke forstår – men det gælder ikke fodbold:-)

Hjælp os med at bakke op om pigerne – lav jeres egne Orla Orm med venner – mønstrene findes her<3

Hilsen Karen og Maja

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.