Vitello får en klam kæreste – i perler!!!

Så kom endelig indlægget, hvor Vitello ikke alene får en klam kæreste i perler, han får også en ny ven.

Som I nok har regnet ud, så er vi ret glade for at kombinere vores læseoplevelser med perlehygge hjemme hos os. Det er så hyggeligt, og så giver det tid og plads til at snakke lidt mere om det, vi har læst.

Vi har fornyligt genopdaget Vitello, fordi min yngste søn nu er blevet gammel nok til at forstå Kim Fupz Aaakesons skønne og finurlige historier. Simons og min favorit er ubetinget “Vitello graver et hul”, hvor Vitello af omveje får en ny ven – nemlig møgungen William. Ham har Simon længe ønsket sig i perler, og det har han selvfølgelig fået:)

Vitello graver et hul hama

Pigernes favorit er uden tvivl “Vitello får en klam kæreste”. Måske fordi de er blevet store nok til at forstå historien på et lidt andet plan end deres lillebror?

Vitello får en klam kæreste hama

Og så har vi selvfølgelig også lavet tvillingerne Max og Hasse:) Så nu har Vitello alle sine perlevenner samlet.

Vitello i Hama perler

Hvis du ikke allerede har læst historierne om Vitello, så vil vi helt sikkert anbefale dig at komme i gang – specielt hvis du har børn i alderen 4-10 år! Du kan med garanti både låne bøgerne på dit lokale bibliotek og købe dem i den nærmeste boghandel!

Alle mønstrene er lavet efter Niels Bo Bojesens skønne tegninger og hvis du også skulle få lyst at lave perlepladerne af Vitello og vennerne, så kan du finde dem her.

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.