Cirkus Zik Zak – en perlefortælling.

I dag skal det handle om cirkusprinsesser og kanonkonger – og et (næsten) rigtigt eventyr.

Endnu engang kommer vores perlemønstre fra litteraturens verden. Sara er nemlig blevet helt vild med en ægte cirkusprinsesse! Hun er sej, og så er hun selvfølgelig klædt i pink strutskørt! Og nu hænger hun også på Saras dør!

Mød prinsesse Ea og hendes lillebror Badut Svend!

Cirkus Zik Zak i Hama perler

Klik på billedet for at gå direkte til mønstre!

Sara har læst om prinsesse Ea i Jim Højbergs to bøger om Cirkus Zik Zak, og hvis I kan lide cirkus og en god fortælling, så er Cirkus Zik Zak helt sikkert også noget for jer. Cirkus Zik Zak I bøgerne møder vi prinsesse Ea, der i virkeligheden er en rigtig prinsesse som dem i eventyrene. Men Ea kan ikke bo på slottet, fordi hendes stedmor, dronningen, ikke vil vide af hende. I stedet bliver Ea cirkusprinsesse – og det er faktisk bedre end at være rigtig prinsesse!

Bøgerne er så lette, at de kan selvlæses fra 1. klasse, men de er også skønne til oplæsning.

Cirkus Zik Zak af Jim Højberg

Serien om Prinsesse Ea og Badut Svend er skrevet af Jim Højberg og illustreret af Kim Hagen.

Man kan selvfølgelig sagtens lave de fine cirkusmotiver fra bogen uden at kende historierne om Prinsesse Ea og Badut Svend, men vi anbefaler helt sikkert, at I læser de to små fortællinger enten før eller mens I laver perleplader:-)

Mange perlehilsner

Sara og Karen

Find mønstre og farvekoder til figurerne fra Cirkus Zik Zak her

Cirkus Zik Zak i Hama perler

Dette indlæg blev udgivet i Blog. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.