3D-snefnug i perler

Snefnug, der pynter i den mørke vinter

Det eneste, du skal bruge for at lave de fine snefnug, er en sekskantet plade, hvide perler og en god portion tålmodighed.

3d snefnug i artkal perler

Snefnuggene er ret lette at lave, men det kræver lidt fingerspidsgefühl med strygejernet. Det er nemlig meget vigtigt, at perlerne bliver strøget lige tilpas. De må ikke brække, men absolut heller ikke blive for flade. Så bevæbn dig gerne med tålmodighed, og forbered dig på, at der godt kan knække et par dele, før du får et rigtigt flot resultat:-)

Artkal-perler til 3D-perlerier

Jeg synes, det er nemmest at opnå flottest resultat med Artkals perler, fordi de holder formen bedre, når de bliver strøget. Men du kan også bruge Hama-perler. Her skal du bare være ekstra opmærksom på ikke at stryge for meget, og brug endelig ikke for høj varme på strygejernet!

3D snefnug i artkal perler

Snefnug i 3 størrelser

Jeg har lavet mønster til snefnug i 3 størrelser – det største matcher et fyrfadslys i størrelsen. Det lille snefnug er absolut på eget ansvar – det kan lade sig gøre, men det kræver både knæk og bræk og lidt ekstra kærlighed for at det kan lade sig gøre!

De laves alle tre på en sekskantet plade – der skal bruges ti spidser til et snefnug, men lav gerne lidt ekstra, der er som regel altid nogen, der knækker undervejs…

Snefnug

Samlevejledning:

Pres den flade del ind gennem den anden del og klik delene sammen i “hakkene”. Til sidst sætter du spidserne på.

Stort snefnug til fyrfadslys

Samlevejledning

Pres den flade del ind gennem den anden del og klik delene sammen i “hakkene”. Vær opmærksom på, at de “løse” perler til lyset vender i samme retning på de to dele. Til sidst sætter du spidserne på.

Lille snefnug – samles på eget ansvar!

Samlevejledning

Pres den flade del ind gennem den anden del og klik delene sammen i “hakkene”. Det er meget svært at få delene monteret! Hav tålmodighed og stryg evt. brækkede dele sammen efter du har presset delene sammen. Til sidst sætter du spidserne på.

Vejledningen er den samme som ved de andre snefnug

Hæng snefnuggene i vinduet

Hæng snefnuggene op i et stykke fiskeline eller sytråd. Hvis de er strøget rigtigt, kan du sagtens sætte snoren i en af de monterede spidser uden, den falder af.

Find endnu flere julemønstre her

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.