Fortnite i perler

Har du også prøvet at vriste iPaden ud af dit Fortnite-tossede barn? Og er du efterfølgende blevet mødt med korslagte arme og et bebrejdende blik samt det uundgåelige spørgsmål: “Hvad skal jeg SÅ lave?!”

Nu er svaret her!!! – Stik afkommet en tudekiks og et par perleplader og gå i krig (med perlerne vel at mærke!!!).

Fortnite Skin Drift hama perler

Herunder kommer de første tre mønstre som Simon og jeg har udarbejdet til Fortnite. Flere er på vej, og har I særlige ønsker til skins, så skrive endelig til os, så ser vi, hvad vi kan gøre.

Har du lyst til at vide mere om Fortnite, så har jeg været glad for Lisbeth Kiels forældreguide, som I kan finde på hendes blog It’s fashion baby!

Om mønstrene: Målgruppen for mønstrene er primært drenge i 6-10 års-alderen og mine erfaringer med den målgruppe er, at perlepladerne skal være store og flotte, men også overskuelige at lave. Bliver motiverne for store, mister mange motivationen. Derfor har jeg valgt at lave alle mønstre til fire perleplader også selv om det selvfølgelig går lidt ud over detaljerne. Jeg har også som udgangspunkt valgt at angive farverne i Hamas farvekoder, da hamaperlerne kan købes over alt. Vil man helt tæt på de rigtige farver, kan det dog være en god idé at gå efter Artkal-perler i stedet for.

Fortnite mønstre

Lama (Llama) 4 plader

Fortnite lama hama perler

Mønster og farvekoder

Lama Fortnite Hama perler

Følgende farver er brugt:

Til omkreds: Lilla = Hama nr. 07. De resterende farver er: Hama nr. 48 = Pastel rosa, Hama nr. 45 = Pastel lilla, Hama nr. 46 = Azur, Hama nr. 08 = Blå, Hama nr. 18 = sort, Hama nr. 76 = nougat, Hama nr. 75 = Tan, Hama nr. 17 = Grå og Hama nr 02 = Creme (Øjne og tænder).

Drift (4 plader)

Fortnite skin Drift hama perler

Mønster og farvekoder

Drift Fortnite skin Hama Perler

Følgende farver er brugt:

Hama nr. 18 = sort, Hama nr. 01 = Hvid, Hama nr. 32 = Neon pink, Hama nr. 61 = Guld, Hama, nr. 71 = Mørk grå, Hama nr. 70 = Lys grå (Næse), Hama nr. 27 = beige (Hænder) og Hama nr. 72 = Klar rosa (Øjne) og Hama nr. 30 = Rødbrun (Bagsiden af jakken – mellem benene)

Raptor (4 plader)

Raptor Fortnite Skin hama perler

Følgende farver er brugt:

Hama nr. 18 = Sort, Hama nr. 03 = Gul, Hama nr. 27 = Beige, Hama nr. 76 = Nougat, Hama nr. 71 = Mørk grå (Bukser og høretelefoner), Hama nr. 70 = Lys grå (Høretelefoner og lynlås), Hama nr. 60 = Bamsegul (På handskerne) og Hama nr. 75 = Tan (Kraven)

Du kan løbende finde flere mønstre til seje fortniteskins her

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.