Nissesæl eller Julesøløve?

Luffe – du min yndlings søløve-sæl!

Jeg var i gang med et par små søde nisse-sæler, men pludselig kom jeg i tvivl om, om det nu egentlig var sæler eller søløver. Jeg spurgte jer til råds, og nu er jeg ikke i tvivl. Det er selvfølgelig en lille søløve-sæl. – Og det er det mest, fordi Nissebanden i Grønland var min yndlings julekalender og fordi jeg knuselskede “Sangen om Luffe”❤️

Så mød Luffe og hans veninde:

Jule søløve sæl i perler

Mønstre og farvekoder

Begge mønstre laves på fire af de kvadratiske perleplader.

Følgende farvekoder skal bruges til begge mønstre: Hama nr. 18 = sort, Hama nr. 17 = grå, Hama nr. 70 = lysegrå, Hama nr. 71 = Mørk grå, Hama nr. 22 = julerød, Hama nr. 01 = hvid og Hama nr. 26 = Hudfarvet.

Luffe

Jule søløve sæl i perler

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Blog, Jul og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.