Søde perlebolde – til leg eller pynt

Lav dine egne 3D-perlebolde

De små perlebolde er nemme at lave, og de er meget dekorative. Og så er de faktisk så robuste, at man sagtens kan lege og kaste med dem.

3D perle bolde

Boldene samles ved hjælp af kliksystemet, hvor du sætter de enkelte dele sammen ligesom plus-plusser eller legoklodser. Der skal altså ikke bruges lim – kun perler:-)

Perler

Man kan sagtens lave 3D-boldene med Hamaperler, men hvis du bliver bidt af at lave 3D-perlerier med kliksystemet, vil jeg anbefale dig, at du prøver Artkals perler, der er nemmere at arbejde med. 3D-figurer af Artkalperler er nemmere at samle og de får et flottere finish. Artkalperlerne kan du købe hos perleskuret.dk, hvor Julie er klar til at hjælpe dig i gang med de lækre perler

Mønstre og vejledning

Bolden laves på de almindelige kvadratiske plader i lige de farver, du bedst kan lide.

Mønstre

3D perle bolde perlemønster

Strygning

Vær meget omhyggelig med strygning, når du laver 3D-perlerier med kliksystem. Siderne skal stryges, så de hænger godt sammen, men de må endelig ikke stryges for meget, for så virker kliksystemet ikke. Min erfaring er, at det fungerer bedst, når man stryger på begge sider.

Samlevejledning

3D perle boldeBoldene kan laves i alle mulige variationer – Se fx, hvordan man laver en fodbold i 3D-perler i næste indlæg på bloggen.

Bolden kan laves i alle mulige variationer - I næste n

Dette indlæg blev udgivet i 3D-perler, Blog og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.