DIY – Seje lamper til værelset

Mangler I en sej lampe til børneværelset?

Vi har lavet vores egne udgaver af den grønne nødudganglampe, der er lige tilpas sej til, at den også kan hænge på de større børns værelser – selvom det er perler;-)

Nødudgang exit lampe i perlerDet bløde lys fra lamperne gør dem velegnede til både hyggebelysning og vågelamper. Når lamperne slukkes fortsætter de selvlysende perler med at lyse lidt.

Vi har lavet to udgaver af lampen. Begge lamper er lavet med en lyskæde til batteri.

Den klassiske exitlampe

Lampen er designet til at kunne monteres på en væg med et par små stiftsøm eller et par knappenåle.

Nødudgang lampe i Hama perler

Til lampen bruges selvlysende grønne perler (Hama nr. 55) , gennemsigtige grønne perler (Hama nr. 16) og mørkegrå perler (Hama nr. 71).

Lampen laves på kvadratiske plader. Der skal bruges tre plader til de lange sider.

Forside

Vær opmærksom på hullerne i fronten – her skal bagkassen klikkes på, når lyskæden er monteret. Fronten er altså større end bunden af kassen.Nødudgang lampe Hama perler

Resten af kassen:

Nødudgang hamaperler

Strygning:

Vær meget omhyggelig med strygning, når du laver bokse med kliksystem. Siderne skal stryges, så de hænger godt sammen, men de må endelig ikke stryges for meget. Min erfaring er, at det fungerer bedst, når man stryger på begge sider.

Samling af lampen:

Saml bagkasser til lampen, og montér lyskæden i kassen. Sæt lyskæden fast med tape, og sørg for at ledningen ligger i hullet i kassen i kassens kant.

 

Til sidst klikkes forsiden af lampen forsigtigt på kassen, og lampen er klar til brug.

UD-Lampe

Den anden lampe er designet til Simons værelse. Han sover nemlig på sin hems, så hans skal kravle ud over kanten for at komme ud. Denne lampe er lavet som en klassisk lys-boks. Den kan sagtens stå på et bord eller en hylde, men den kan også monteres på væggen med et par stifter.

Nødudgang exit lampe perler Hama

Til lampen bruges selvlysende grønne perler (Hama nr. 55) , gennemsigtige grønne perler (Hama nr. 16) og mørkegrå perler (Hama nr. 71). For og bagside laves på fire kvadratiske plader.

Forside

Til lampen bruges selvlysende grønne perler (Hama nr. 55) , gennemsigtige grønne perler (Hama nr. 16) og mørkegrå perler (Hama nr. 71). Lampen laves på kvadratiske plader. Der skal bruges tre plader til de lange sider.Resten af kassen

Nødudgang hamaperler

Strygning:

Vær meget omhyggelig med strygning, når du laver bokse med kliksystem. Siderne skal stryges, så de hænger godt sammen, men de må endelig ikke stryges for meget. Min erfaring er, at det fungerer bedst, når man stryger på begge sider.

Samling af lampen:

Saml bagkasser til lampen, og montér lyskæden i kassen. Sæt lyskæden fast med tape, og sørg for at ledningen ligger i hullet i kassens kant.

Nødudgang hamaperler

Til sidst klikkes forsiden på og kassen er færdig.

Lyskasse nødudgang hamaperler

 

Dette indlæg blev udgivet i 3D-perler, Blog, DIY og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to DIY – Seje lamper til værelset

  1. Søs skriver:

    Sikke en god ide til en hyggelig lampe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.