Perler til studenten

Pift studentergaven op med en lille perlestudent

Årets studenter springer ud, og vi har da også et par studenter, der skal fejres i vennekredsen. Og de slipper naturligvis ikke for liiige at få en lille perlehilsen sammen med de penge, de ønsker sig.

Student I perler

Den lille studine er lavet i Hama miniperler, og den passer lige til at sætte på et kort. Mønstret kan dog sagtens laves i almindelige midiperler også.

Jeg har designet både en student og en studine i to forskellige udgaver – her med rødt og blåt bånd i huen, men farven skifter man selvfølgelig bare ud, så den passer 🙂

Har du også lyst til at lave den fine spiral, kan du finde vejledningen her

Vejledning

Motiverne fylder 3 kvadratiske plader i højden og 1 i bredden i midiperler, og  2 kvadratiske plader i højden og 1 i bredden i miniperler (De fylder dog sket ikke den sidste plade ud).

student i perler

Farvekoder til motivet: Hama nr. 18 = sort, Hama nr. 01 = hvid, Hama nr. 27 = beige, Hama nr. 02 = creme,  Hama nr. 03 = gul, Hama nr. 11 = lysegrøn, Hama nr. 70 = lys grå, Hama nr. 26 = hud (2 stk til mund), Hama nr. 10 = grøn (4 stk til Øjne) + farve til bånd og bælte
student i perler

Farvekoder til motivet: Hama nr. 18 = sort, Hama nr. 01 = hvid, Hama nr. 27 = beige, Hama nr. 20 = rødbrun,  Hama nr. 21 = lys brun, Hama nr. 17 = grå, Hama nr. 31 = turkis, Hama nr. 11= lysegrøn (2 stk til øjne), Hama nr. 10 = grøn (4 stk til Øjne) + farve til bånd.

student i perler

Farvekoder til motivet: Hama nr. 18 = sort, Hama nr. 01 = hvid, Hama nr. 27 = beige, Hama nr. 75 = tan,  Hama nr. 76 = nougat, Hama nr. 17 = grå, Hama nr. 11 = lysegrøn (2 stk til øjne), Hama nr. 10 = grøn (4 stk til Øjne) + farve til båndstudent i perler

Farvekoder til motivet: Hama nr. 18 = sort, Hama nr. 01 = hvid, Hama nr. 27 = beige, Hama nr. 20 = rødbrun,  Hama nr. 21 = lys brun, Hama nr. 70 = lys grå, Hama nr. 26 = hud (2 stk til mund), Hama nr. 09 = lys blå (4 stk til Øjne), Hama nr. 31 = turkis (2 stk til øjne) + farve til bånd og bælte student i perler

Farvekoder til motivet: Hama nr. 18 = sort, Hama nr. 01 = hvid, Hama nr. 76 = nougat, Hama nr. 12 = brun, Hama nr. 11 = lysegrøn, Hama nr. 17 = grå, Hama nr. 21 = lys brun (2 stk til øjne), Hama nr. 30 = mørke rød (4 stk til Øjne) + farve til bånd.student i perlerFarvekoder til motivet: Hama nr. 18 = sort, Hama nr. 01 = hvid, Hama nr. 76 = nougat, Hama nr. 12 = brun, Hama nr. 20 = rødbrun, Hama nr. 11 = lysegrøn, Hama nr. 17 = grå, Hama nr. 21 = lys brun (2 stk til øjne), Hama nr. 30 = mørke rød (4 stk til Øjne), Hama nr. 29 = vinrød (2 stk til mund) + farve til bånd og bælte.

Student I perler

Dette indlæg blev udgivet i Blog og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.